KF-logoAsset 1symbol-stroked
Medlem

Välkommen till Sjöstadskajens medlemssida! Här kan du kontakta oss, boka mötesrum/konferensrum samt ta del av nyttig och nödvändig information.

Support & kontakt.

Om du behöver hjälp med något rörande ditt kontor eller Sjöstadskajen så är det alltid enkelt att komma i kontakt med oss. Du kan också se vårt dokumentarkiv eller vår kunskapsbank.

Felanmälan.

Är det något som slutat fungera eller gått sönder? Hör av dig genom formuläret här bredvid eller ring (vid akuta ärenden).

Chatta med oss.

Du kan nu även chatta med oss! Det finns en ruta nere till höger i din webbläsare om det finns en tillgänglig handläggare. 

Dokument.

I vårt dokumentarkiv finner du alla typer av dokument som kan vara av relevans för dig som hyresgäst i Sjöstadskajen. Behöver du hyresvillkoren? Eller se prislistan över extra tillval? Du finner dessa i tabellen här bredvid. Inte? Ta kontakt med oss.

Dokument Kategori Datum
Hyresvillkor avtal 2020-04-20
Testdokument dokument 2020-01-01
Planritning - Plan 2 Ritning 2020-01-01
Tilläggstjänster Prislista 2020-01-01
Kunskapsbank.

I vårt kunskapsbank finner du de vanligaste frågorna och svaren samt annan nyttig information. Skulle du inte få svar på din fråga här, tveka inte att kontakta oss så får du hjälp av oss på bästa möjliga sätt.

Till den förhyrda ytan så äger du som hyresgäst även rätt att nyttja de gemensamhetsytor som specificerats i ditt hyresavtal. Dessa utrymmen delas med övriga hyresgäster på samma plan och inkluderar bl.a. förljande utrymmen och utrustning:

• Gemensamt konferensrum
• Pentry/kök
• Lunchrum med köksö
• WC-utrymmen
• Tillträdesvägar och trapphus

Hyresrätten till Lokalen kan ej överlåtas utan att Hyresvärdens skriftliga samtycke inhämtats.

Du får endast utföra byggnads, installations och inredningsarbeten eller ändringar enligt av Hyresvärden i förväg granskade och skriftligen godkända ritningar samt av entreprenör som Hyresvärden skriftligen godkänt. Hyresgästen är skyldig att följa de anvisningar som Hyresvärden lämnar om arbetenas utförande. Att Hyresvärden godkänt arbeten eller lämnat anvisningar för arbetenas utförande innebär inte att Hyresgästens ansvar för arbetenas utförande eller dess konsekvenser inskränks.

Hyresgästen skall inneha eget abonnemang avseende datakommunikation. Dock ombesörjer Hyresvärden RJ45-uttag i lokalen samt tillhandahåller ett WiFi-nätverk som delas gemensamt med övriga hyresgäster i huset.

Det åligger Hyresgästen att inneha ansvarsförsäkring för verksamheten, olycksfallsförsäkring för egen personal samt övriga för verksamheten erforderliga försäkringar och tillstånd. Försäkringar skall finnas som täcker skador på Lokalen och
Fastigheten, vållade av Hyresgästen samt av denne anlitat företag, konsulter, entreprenörer, dess verksamhet och anställd personal. Det åligger vidare Hyresgästen att tillse att de konsulter och entreprenörer som anlitas för ombyggnader och hyresgästanpassningar innehar erforderliga försäkringar till täckande av skada.

Dragspelsinnehåll

Dragspelsinnehåll
Restaurangen.
Kolmilan

Restaurang Kolmilan ligger på entréplan i Sjöstadskajen och drivs av Garnero Gruppen. Dagligen serveras det lunch och middag. Kontakta restaurangen eller använd knappen nedan för att boka bord. Vill du anordna konferens eller ett företagsevent

Meny V.11 – Meny V.12 – Meny V.13

Boka konferensrum.
- Demo -

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Konferens & Företagsevent.
Takterrassen

Vill ni anordna en konferens eller ett företagsevent? Till restaurang Kolmilan hör även en magnifik, inglasad takterrass högst uppe i Sjöstadskajen. Garnero Gruppen som driver restaurang Kolmilan har stor erfarenhet av evenemang samt catering. Ta kontakt så hjälper de er mer än gärna.

Sjöstadskajen AB
Org.nr 559148-7813

Långa Raden 4, 178 93 Drottningholhm

Dela och tipsa om Sjöstadskajen

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Vi använder Google reCAPTCHA. Privacy Policy and Terms of Service apply.

© Copyright Sjöstadskajen AB